هوش مصنوعی سامسونگ با یک تصویر ویدیو می سازد

هوش مصنوعی سامسونگ با یک تصویر ویدیو می سازد

 
تصور کنید شخصی با برداشتن عکس پروفایل فیسبوک، ویدیویی کاملا جعلی از شما درست کند. آدم های منفی هنوز دست روی این تکنولوژی نگذاشتند، اما سامسونگ به نحوه کار این تکنولوژی دست پیدا کرده است. 
تکنولوژی Deepfake کلیپ های کاملا جعلی از مردم درست می کند که به ظاهر کاری را انجام می دهند و یا حرفی را میزنند که هرگز انجام نداده اند، به مجموعه داده های بسیار بزرگی از تصاویر نیاز دارد تا این ویدیو جعلی را به صورت واقعی ایجاد کند. در حال حاضر سامسونگ یک سیستم جدید هوش مصنوعی توسعه داده است که می تواند با اطلاعات کمی مانند یک عکس  کلیپ جعلی درست کند.
البته این تکنولوژی می تواند برای سرگرمی مانند پرتره های کلاسیک استفاده شود. برای مثال از مونالیزا تنها یک تصویر وجود دارد که  با این تکنولوژی  جدید سه کلیپ متحرک از آن درست شد. آزمایشگاه هوش مصنوعی سامسونگ این تکنولوژی را در روسیه توسعه داد و مقاله ای را در رابطه با آن منتشر کرد.
Hany Farid محقق دارتموث که متخصص رسانه قانونی می باشد، برای ریشهکن کردن فرافکنی های زیاد می گوید: این نوع تکنیک ها و توسعه سریع آنها ریسک سوء استفاده در انتخابات و همچنین اطلاعات غلط و تقلب را بالا میبرد. هنگامی که ویدئوی سخنرانی رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده می توانند در رسانه های اجتماعی  وایرال شود، این ویدیو های جعلی نگرانیها را درباره افزایش فریب کاری ها بیشتر می کند.
بسیاری از ویدیو های جعلی مانند انیمیشن مونالیزا یک سرگرمی کاملا بی ضرر هستند. این تکنولوژی الگوهای رفتاری را در همه ژانرها می تواند ایجاد کند. در نمونه ای تصویر نیکلاس کیج در فیلمی قرار داده شد که اصلا در آن بازی نکرده بود. با این وجود  تکنولوژی Deepfake می تواند  برای اهداف منفی هم مورد استفاده قرار بگیرد.
 محققان پیشرفت خود را در بسیاری از برنامه های کاربردی از جمله بازیهای ویدئویی، فیلم و تلویزیون مورد استفاده قرار دادند. آنها نوشتند:  چنین توانایی کاربردهای بی نظیری در ویدئو کنفرانس، بازی های چند نفره و همچنین صنعت جلوه های ویژه دارد.
نتیجه نهایی از یک و یا تعداد کمی از عکس ها به این صورت بود که جزئیات را نمایش نمی داد. برای مثال  ویدئویی که از تصویر مرلین مونرو در آزمایشگاه دمو سامسونگ تهیه شد، خال روی صورت این شخص را نمایش نمیداد.  به این معنی است که ترکیب ویدیو ها تنها کلیات ظاهر شخصی که در ویدئو به عنوان عروسک دیجیتال نقش بازی می کرد را حفظ می کند.  به همین دلیل است هر یک از زاویه های مونالیزا شخصی کاملا متفاوت به نظر می رسد.
در کل هدف سیستم Deepfake  برطرف کردن این نقص های جزئی است که این به مقدار قابل توجهی از داده های آموزشی برای ویدیو ورودی و همچنین شخص مورد نیاز نظر دارد.
 

برای درج نظر و یا طرح سوالات خود لطفا در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید

نظرات کاربران

برای این مطلب تاکنون نظری ارسال نشده است. شما اولین نفر باشید